Nandu hordozókendő, Mei Tai
Monapel mosható pelenkák
HUN | ENG


Manókboltja.hu webáruház a Gyerekekért

All In One Plus pelenka

Az All in One Plus pelenka a textil nadrágpelenka és a vízzáró külső együttes kombinációja. Karcsúsított, formatervezett vonalaival jól követi a baba combját és a széles tépőzárnak köszönhetően jól állítható a derékrész mérete a kívánt bőségre.

FELÉPÍTÉSE

Az All in One mosható nadrágpelenka külseje vízzáró, de szellőző, puha, finom tapintású, különleges anyag. A baba bőrével érintkező belső rész 100% pamut. A derékon a pontos illeszkedést a tépőzár biztosítja, így a pelenka a baba derékméretének megfelelően állítható. A comboknál a gumírozás szintén a jobb illeszkedést segíti elő. A nedvszívást növeli a bevarrt nedvszívó mag. A pelenka tartalmaz egy flanel betétet, amelynek segítségével szabályozható a nedvszívás attól függően, hogy kisfiúra vagy kislányra adjuk fel.

MÉRETEK

Két méretben kapható, így újszülött kortól egészen a pelenkás időszak végéig kényelmesen használható.
M: 3-9 kg
L: 7-14 kg

ANYAGA

Összetétel: 100% pamut belső, 100% poliészter nedvszívó mag a belsejében, a külső vízzáró borítás: 55% poliészter, 45% poliuretán. A belső és a betét bőrrel érintkező anyaga nyers, puha flanel, amit minősített ÖKO fonalból készítünk.

A vízzáró anyag, lélegző, antibakteriális, minősített ÖKO alapanyag. Bőr és bababarát termék.

HASZNÁLATA

A Monapel All in One Plus mosható pelenka használata rendkívül egyszerű. Ugyanúgy kell feladni, mint az eldobható pelenkákat. Praktikus lehet akkor is, ha nem mi pelenkázunk, hanem valaki vigyáz a gyermekre, hiszen ezzel a pelenkával bárki könnyedén boldogul.

A nedvszívó flanel betétet elöl visszahajtva növelhetjük a nedvszívást kisfiúk esetén. Középen vastagabbra hajtva pedig a kislányokhoz lehet állítani a nedvszívást.

A Monapel eldobható papírbetét használatával a szilárd szennyeződések könnyen eltávolíthatóak. A betétet szétnyitva kell a pelenkába teríteni.

AJÁNLOTT MENNYISÉG

Az ajánlott mennyiség attól függ, hogy kizárólag ezt a típusú pelenkát választjuk, vagy más pelenkatípus, pl. Praktika mellé szeretnénk. Kiegészítésként akár egy darab is vásárolható.

Amennyiben csak ezt használjuk, akkor kb. 15-20 db szükséges méretenként, a mosási és szárítási lehetőségektől függően. A napi pelenkamennyiség 2-3-szorosára van szükség. Azaz napi kb. 5-6 pelenkával és kétnaponkénti mosással számolva a második nap 10-12 pelenka kerül a mosásba, és másnapra még szükség lesz további 5-6 pelenkára, amíg megszárad a mosás. Így jön ki a 15-18 db. Biztonsági ráhagyással 20 db. Ez általában már ki is tesz egy mosást.

Több pelenkával megoldható a ritkább mosás, pl. háromnaponként. Ehhez kb. 20-25 db-ra van szükség.

KEZELÉSE

Az új pelenkákat az első használat előtt ki kell mosni. Érdemes többször, akár kétszer, háromszor is kimosni, hogy elérje a legnagyobb nedvszívó képességét.

Az All in One Plus nadrágpelenkákat elegendő 40fokon mosni. Moshatóak 60 is, de az alacsonyabb hőfokon történő mosás kíméletesebb, növeli a pelenka élettartamát. A legtöbb, kereskedelmi forgalomban kapható általános mosószer megfelelő. Környezetbarát mosási tanácsaink a mosási tippek menüpont alatt találhatóak. Kifőzni, főzőprogramon mosni tilos!

Vasalni nem kell és nem is szabad! A magas hőfokú mosás, illetve a vasalás tönkreteszi a pelenka gumírozását, a vasalás megolvaszthatja, deformálhatja a tépőzárat és a külső anyagot. Nem szabad erőteljes dörzsölésnek kitenni, valamint kicsavarni és sugárzó hő hatásának kitenni (pl. fűtőtest, tűző nap, stb.).

Vegytisztítani és fehéríteni tilos! Klórmentes, aktív oxigént tartalmazó áztató- és mosószereket használjon! (A klór tartalmú szerek pl. Hypo, Florasept, Domestos roncsolják az anyag szálait, a gumit, valamint a vízzáró bevonatot, így megrövidítik élettartamát.) Mosás előtt a pelenkák hátsó részén lévő tépőzárat vissza kell hajtani! A mosóhálóban történő mosás kíméli a pelenkákat, növeli az élettartamukat.

A pelenkákat mosásig enyhén ecetes vízben tárolja (10 l vízhez kb. 1 dl 15-20% ecet).

All In One Plus pelenka

All In One Plus pelenka


Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2020 - monapel.com - Mosható pelenka, Úszópelenka, Pelenkázási kiegészítők, Szoptatási kiegészítők, Leszoktató pelenka