Nandu hordozókendő, Mei Tai
Monapel mosható pelenkák
HUN | ENG


Manókboltja.hu webáruház a Gyerekekért

Pelenkázási kiegészítő

Monapel BIO Praktika pelenkabelső

A BIO pelenkabetétet a Monapel BIO Praktika pelenkabelsőhöz vagy önmagában való használatához javasoljuk. Nagyobb gyermekeknél éjszakára szükséges lehet akár két betét használata is.

A baba bőrével érintkező anyag pihe - puha, tiszta bio pamut, ami BIO minősítéssel rendelkezik. A nagyobb nedvszívást egy belülre varrt bőrbarát poliészter nedvszívó mag biztosítja.

Bőr- és bababarát termék.

Összetétel: 100% bio pamut és 100% poliészter nedvszívó mag a belsejében.

Ajánlott mennyiség

A BIO betétet újszülött babához önmagában is használhatjuk egy pelenka külsőbe helyezve. Ez esetben napi 6-7 db-bal érdemes számolni.
A BIO betétből a Monapel BIO Praktika pelenkabelső mellett pelenkabelsőnként 1 javasolt. Ha éjszakára használjuk, akkor érdemes két darabot is használni belőle a pelenkabelsőben, amikor erre szükség van.

Monapel Eldobható pelenkabetét

A Monapel eldobható betét egy vékony bőrbarát papír anyag. Segítségével könnyen eltávolítható a széklet a pelenkából. Pelenkázáskor a pelenkára kell teríteni. Használható törlőkendőként is, vízzel nedvesítve vagy szárazon a tisztába tételkor. Így elkerülhető, hogy a baba bőre feleslegesen vegyszerekkel érintkezzen.

Összetétel: 76% viszkóz, 24% kötőanyag.

Egy csomag 50 db papírbetétet tartalmaz.

Monapel ÖKO törlőkendő csomag

A Monapel törlőkendő rugalmas pamut, puha mosható törlőkendő. Használatával olcsóbb a tisztábatétel és elkerülhető, hogy feleslegesen vegyszerekkel érintkezzen a baba bőre. Színes anyagból készül, vegyesen csomagolva.

ÖKO-TEX 100 alapanyagból készül.

Összetétel: ~92% pamut.

5 db törlőkendő található egy csomagban.

Ajánlott mennyiség: ha pelenkázáshoz szeretnénk használni, 4-5 csomag beszerzése javasolt. Ha nyálkendőként alkalmazzuk, 1-2 csomag is elég.

Pelenkázási kiegészítő

Pelenkázási kiegészítő

Pelenkázási kiegészítő


Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2020 - monapel.com - Mosható pelenka, Úszópelenka, Pelenkázási kiegészítők, Szoptatási kiegészítők, Leszoktató pelenka