Nandu hordozókendő, Mei Tai
Monapel mosható pelenkák
HUN | ENG


Manókboltja.hu webáruház a Gyerekekért

Nandu ÖKO Monapel Programok

A hordozókendő az egyetlen modern hordozó eszköz, amely évezredek gyakorlata során bizonyította sokoldalú használhatóságát. Praktikus és gazdaságos, mivel újszülött kortól használható és mindaddig hasznos segítség, amíg a gyermek ölbe kéredzkedik. A helyes hordozókendő használattal mindenki igénye szerint hordozhatja babáját. A tanfolyamon biztonságos körülmények között tanulhatod meg, hogyan hordozhatod babádat. Tapasztalt tanfolyamvezetőink pedig szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre és támogatnak abban, amiben szükségét érzed. Nanduzz Te is velünk (a Hordozó tanfolyamokon és a Hordozókendő tanfolyamokon is)!

HORDOZÓS TANFOLYAM, ESEMÉNY, PROGRAM:

ONLINE Ingyenes Nandu Babahordozási Alaptanfolyam AJÁNDÉKKAL

Mit tudunk a hordozásról? Mit ad a babának, anyának, családnak? Mikortól meddig és mennyit hordozzunk? Hogyan hordozzunk? Milyen hordozóeszközök vannak?

A résztvevők NANDU-MANGO-MONAPEL KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba, amit beválthatnak a MINI-MANO.HU WEBÁRUHÁZBAN-ban.

JELENTKEZÉS MÓDJA: email, név és mobiltelefon megadásával (Csak ezen információk birtokában tudjuk véglegesíteni jelentkezését!).

A tanfolyamon való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Babahordozási Alaptanfolyamra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

Időtartama: 1 óra

INGYENES!

Nézd meg a videóninkat a babahordozásról:
IDŐPONT - HELYSZÍN:

Jelenlegi időpont:
https://www.minimano.hu/hirek/rendezvenyek

Szervezés alatt! (Kérlek érdeklődjetek a Mini-Manó-nál: https://www.minimano.hu/kapcsolat.html)

********

ONLINE Babahordozási Konzultáció

Szeretnél gyakorlati információval, hasznos tudással gyarapodni a baba gondozásáról, a babahordozásról? Csatlakozz online és kérdezz szakértőnktől, hogy első kézből tudhass meg többet!

Érdekel a hordozás? Szeretnéd tudni miben segít? Hogyan kezdj bele? Milyen hordozót válassz? Felteheted a kérdéseidet és meghallgathatod az összes hasznos hordozással kapcsolatos választ élőben, online a Nandu szakértőjével.

Ez az alkalom lehetőséget ad ezen kérdések megválaszolására és felteheted a kérdéseidet, megvitathatjuk a kétségeidet a hordozásról. Segítünk a számotokra megfelelő hordozóeszköz megtalálásában.

Időtartama: 1 óra

A résztvevők NANDU-MANGO KEDVEZMÉNYKUPONT kapnak ajándékba, amit beválthatnak a BABASZAFARI WEBÁRUHÁZ-ban.

A konzultáción való részvételhez jelentkezés szükséges, ITT: Jelentkezés Babahordozási Konzultációra. (A létszámkorlát miatt a bejelentkezés időben javasolt.)

JELENTKEZÉS UTÁN az online részvétel eléréséről tájékoztatót küldünk a megadott mail címre.

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk: ITT!

IDŐPONT - HELYSZÍN:

Jelenlegi időpont:
https://babaszafari.hu/babahordozasi_konzultacio

Szervezés alatt! (Kérlek érdeklődjetek a BabaSzafari-nál: https://babaszafari.hu/shop_contact.php)
Nandu ÖKO Monapel Programok

Nandu ÖKO Monapel Programok

Nandu ÖKO Monapel Programok


Monapel ÖKO mosható pelenkázás

© 2000 - 2020 - monapel.com - Mosható pelenka, Úszópelenka, Pelenkázási kiegészítők, Szoptatási kiegészítők, Leszoktató pelenka